Upptäck Framtidens Digitala Tandvård med TRIOS 3D Scanning

av | sep 7, 2023

TRIOS 3D scanning är en banbrytande teknik som tar digital tandvård till en helt ny nivå. Med TRIOS 3 behöver du inte längre kompromissa mellan högteknologi och användarvänlighet. Det är en intuitiv, AI-driven skanningsteknik som inte bara fångar tänderna, den fångar också patientens verklighet.

Här är några skäl till varför TRIOS 3 är en game-changer inom digital tandvård:

  • Oöverträffad Detaljnivå och Noggrannhet: Med TRIOS 3 kommer du att förvånas över den otroliga detaljnivå och noggrannhet den ger. På din skärm kan du se varje millimeter av tandstrukturen på bara några sekunder.
  • Använd TRIOS Smile Design för att skapa och visualisera patientens nya leende på några minuter. Det baseras på en enkel bild av patientens ansikte. Du kan dela dessa fotorealistiska resultat med din patient för att skapa förväntningar och öka acceptansen för behandlingen.
  • Dynamisk Ocklusion: Med TRIOS Patient Specific Motion får du en unik möjlighet att fånga patientens bett med ocklusionsinformation. Detta innebär att dina kronor och broar passar bättre än någonsin tidigare, vilket leder till nöjdare patienter.

TRIOS 3D scanning är ett verktyg som hjälper dig att arbeta mer effektivt, leverera högkvalitativ vård och öka patienttillfredsställelsen. Upptäck framtiden inom digital tandvård med TRIOS och ta din praktik till nästa nivå.

Kontakta oss