Vår priser

På vår tandläkarklinik strävar vi efter att erbjuda högkvalitativ tandvård till rimliga priser. Vi arbetar endast med material och utrustning av högsta kvalitet och använder vår mångåriga erfarenhet för att ge dig en välgrundad och genomtänkt kostnadsberäkning vid varje behandling. Vi fokuserar på att uppnå ett hållbart och långsiktigt resultat som du kan lita på.

Prisexempel (maj 2023):

Undersökning: från ca 140:- upp till 1534:- beroende på din högkostnad och ditt allmänna tandvårdsbidrag

Detta ingår i undersökning hos tandläkaren på vår klinik:

  1. Hälsodeklaration: Tandläkaren kommer att fråga om din hälsodeklaration, inklusive tidigare sjukdomar, mediciner och allergier.
  2. Munundersökning: Tandläkaren kommer att undersöka din mun, tänder, tandkött och tunga för att söka efter tecken på karies, tandproblem, tandköttsproblem eller andra tandproblem.
  3. Käkmuskler och käkleder: Tandläkaren kommer att undersöka dina käkmuskler och käkleder för att söka efter tecken på obalans i tuggsystemet
  4. Röntgenundersökning: Tandsköterskan tar röntgenbilder och tandläkaren tolkar dem för att undersöka tändernas struktur, inklusive karies som inte syns på ytan.
  5. Tandstensborttagning: Tandläkaren kommer att undersöka och vid behov rengöra dina tänder, avlägsna tandsten och tandplack (ingår upp till 5 minuter).
  6. Diskussion: Tandläkaren kommer att diskutera resultatet av undersökningen med dig, identifiera problem, och rekommendera lämplig behandling eller förebyggande åtgärder för att hålla din mun och tänder friska.

Lagningar: från ca 340:- upp till 3146:-
beroende på vilken tand som lagas, skadans omfattning och din högkostnad.

Porslinskrona: från ca 3500:- upp till ca 7200:- beroende på din högkostnad och inklusive tandläkarens arbete, tandteknikerarvode och materialkostnad

 

Vi håller koll på din högkostnad och planerar din behandling så att det blir mest ekonomiskt fördelaktigt för dig!

 

Fullständig prislista finns att tillgå på kliniken. Kontakta oss för mer uppgifter!

Boka tid hos oss idag

Kontakta oss