Om oss

Din tandläkare i Helsingborg. Hos oss får du

professionell tandvård med kvalitet till rätt pris, utan långa tider.

Centrala Helsingborg

Stor erfarenhet av tandvårdsrädda patienter

Vi är kopplade till försäkringskassan (högkostnadsskydd & tandvårdsbidrag)

Noemi Toth

Din Tandläkare i Helsinborg

Välkommen till vår moderna och högteknologiska tandläkarklinik belägen på Drottninggatan 62 i centrala Helsingborg!

Vi är specialiserade på helhetslösningar inom tandvård för hela familjen, inklusive barntandvård, akuttandvård, lagningar, kronor, broar, proteser och estetisk tandvård. Vi använder också den senaste Invisalign-tekniken för tandreglering och utför implantatbehandlingar.

Vår tandläkarklinik är ansluten till Försäkringskassan vilket innebär att alla våra behandlingar ingår i högkostnadsskyddet, och du kan utnyttja ditt allmänna tandvårdsbidrag hos oss. Läs mer om högkostnad och det allmänna tandvårdsbidraget på Försäkringskassan.

 

Vi strävar efter att göra ditt besök och din behandling så avslappnat och stressfri som möjligt.

Allt du kan tänkas behöva inom tandvård finns samlad hos oss för din bekvämlighet.

Vi tror på att bygga långsiktiga relationer med våra patienter och att varje besök hos oss ska vara en positiv upplevelse.

Så oavsett om du behöver en snabb kontroll eller en större behandling, är du välkommen att kontakta oss för att boka tid och ta hand om din tandhälsa.

Senaste tekniken

Vi erbjuder den senaste tekniken inom tandvård för att ge våra patienter den bästa möjliga upplevelsen. Hos oss kan du förvänta dig att få tillgång till toppmoderna verktyg och innovativa metoder som bidrar till att förbättra din tandhälsa och ditt välbefinnande.

Innovativ teknik

Vår tandläkarmottagning är för innovativa teknologier inom tandvård och vi strävar alltid efter att erbjuda våra patienter det allra bästa. Noemi Toth investerar kontinuerligt i avancerade verktyg och banbrytande tekniker för att säkerställa att våra patienter får en högkvalitativ och bekväm tandvårdsupplevelse.

Certifierade experter

Vi är specialiserade inom olika områden inom tandvård, inklusive allmän tandvård, estetisk tandvård, tandimplantat, ortodonti, parodontologi och tandblekning. Oavsett vilka behov eller önskemål du har, har vi den kompetens och expertis som krävs för att ge dig skräddarsydd och högkvalitativ vård.

Dr. David Martin

Dentist

Dr. Jen Ballard

Dentist

Kontakta oss