Upptäck ditt leende med Invisalign

Tandreglering för ett Strålande Leende

Centrala Helsingborg

Letar du efter tandreglering? Vi erbjuder Invisalign – en modern lösning för att förbättra ditt leende.

Uppnå ett Strålande Leende med Invisalign Tandreglering

Vi förstår att du vill ha ett vackert leende, och det är precis vad Invisalign kan hjälpa dig med. Invisalign är en modern och diskret tandregleringsmetod som ger dig möjlighet att förbättra ditt leende utan att behöva använda traditionella metallregler.

Så här fungerar det

Du kommer att få en serie löstagbara genomskinliga skenor som är skräddarsydda för dina tänder. Dessa skenor byts ut ungefär varannan vecka, och dina tänder kommer gradvis att förflyttas i riktning mot det leende du önskar.

Vårt team på Noemi Toth Tandvård består av erfarna tandläkare som är specialiserade på Invisalign-behandlingar. Om din behandling är mer komplex kan vi även erbjuda våra specialisttandläkares expertis, som har framgångsrikt utfört Invisalign-behandlingar för både vuxna och barn.

Invisalign är känd för sin nästintill osynliga tandställning. De genomskinliga skenorna anpassas perfekt till dina tänder och rör dem varsamt, en liten bit i taget. Med hjälp av en digital handlingsplan och moderna 3D-bilder kan du följa hela behandlingsprocessen, från ditt nuvarande bett till det strålande resultatet.

Fördelar med Invisalign

För att få en SomnoMed apnéskena, behöver du följa några steg som inkluderar samråd med en kvalificerad tandläkare som specialiserar sig på behandling av sömnapné och snarkning. Här är en översikt över hur du kan gå till väga:

Diskret och Nästintill Osynlig

Du behöver inte oroa dig för att din tandställning ska vara påtaglig.

Komfortabel Anpassning

Skenan är slät och bekväm att bära, så inget skaver i din mun.

Praktisk

Du kan ta ut skenorna när som helst, så att de inte stör din vardag.

Snabba Resultat

Många patienter upplever förbättringar redan inom 3-18 månader.

Hur fungerar det?

Vårt erfarna tandläkarteam är dedikerat till att skapa en skräddarsydd Invisalign-behandling som är utformad specifikt för dig. Vi förstår att varje leende är unikt, och vi arbetar tätt med dig för att se till att varje steg i din behandling är skräddarsydd för att passa din unika tandstruktur och dina mål.

Såhär går det till:

Steg 1: Konsultation och Bedömning

Kontakta oss och boka en konsultation.

  1. Boka en Konsultation: Kontakta din tandläkare eller ortodontist och boka en konsultation för att diskutera din önskan om tandreglering med Invisalign.
  2. Möte med Specialist: Vid behov kommer du att träffa en specialisttandläkare som är utbildad och erfaren inom Invisalign-behandlingar. De kommer att bedöma din muntillstånd och din behandlingsplan.

Steg 2: Skräddarsydd Behandlingsplan

  1. 3D-Scanning eller Avtryck: Din tandläkare kommer att ta exakta avtryck av dina tänder eller använda avancerad 3D-scanningsteknik för att skapa en digital modell av din mun.
  2. Digital Handlingsplan: Med hjälp av dessa avtryck eller 3D-modeller skapar din tandläkare en detaljerad digital handlingsplan. Du kommer att kunna se hur ditt leende kommer att utvecklas steg för steg under behandlingen

Steg 3: Tillverkning av Invisalign-Skenor

Skenans Tillverkning: Baserat på den digitala handlingsplanen tillverkas dina individuella Invisalign-skenor. Varje skena är utformad för att gradvis flytta dina tänder till önskad position.

Steg 4: Skenornas Användning

  1. Börja Använda Dina Skenor: När dina skenor är klara, kommer du att få dem och din tandläkare eller ortodontist kommer att instruera dig om hur du använder dem. Du bör bära skenorna i stort sett dygnet runt, ta bara ut dem när du äter eller borstar tänderna.
  2. Skenans Utbyte: Cirka varannan vecka kommer du att byta till en ny skena i serien. Varje skena är utformad för att ta dig närmare ditt önskade leende.

Steg 5: Regelbundna Kontroller

Uppföljningsbesök: Du kommer att ha regelbundna uppföljningsbesök hos din tandläkare eller ortodontist. Under dessa besök kommer de att övervaka din framsteg och se till att behandlingen går enligt plan.

Steg 6: Avsluta Behandlingen

Slutförande av Behandlingen: När du har använt alla skenor i serien och dina tänder har nått den önskade positionen, avslutas din Invisalign-behandling.

Steg 7: Behållning

Använd Behållare: För att bevara ditt nya leende kommer du att få behållare att använda efter avslutad behandling. Dessa behållare hjälper till att förhindra att dina tänder rör sig tillbaka till sina tidigare positioner.

Det är viktigt att följa din tandläkares eller ortodontists råd noggrant och att delta i alla schemalagda uppföljningsbesök för att säkerställa att behandlingen är effektiv och att du får det leende du önskar.

Boka tid hos oss idag